Dodijela financijske pomoći poljoprivrednicima s Banovine - Marijana Petir

Predsjednica Odbora za poljoprivredu Hrvatskoga sabora Marijana Petir  nazočiti će potpisivanju Ugovora između predsjednika LAG-a Zrinska Gora-Turopolje, gospodina Božidara Antoleca i poljoprivrednika sa Banovine koji su  stradali u potresu krajem 2020. godine, o dodijeli financijske pomoći nakon provedenog natječaja za raspodjelu doniranih sredstava.

Donacija za poljoprivrednike je dogovorena u stalnoj komunikaciji predsjednice Odbora za poljoprivredu Marijane Petir sa predstavnicima Zadružnog zveza Slovenije, nakon čega je odlučeno kako će oni svoju donaciju uputiti upravo LAG-u Zrinska Gora-Turopolje.

Potpisivanje će se održati u srijedu, 23. lipnja 2021. godine u Taborištu u Korablji Tišinić u 16,00 sati. Samom potpisivanju nazočiti će i predsjednik Zadružne zveze Slovenije, gospodin Borut Florjančić, te njegova suradnica gospođa Jelena Malnar, kao i tajnica LEADER mreže Hrvatska Bojana Markotić. Nakon potpisivanja ugovora, planiran je obilazak OPG-a koji su stradali u potresu i na natječaju su odabrani za dodjelu financijske potpore.